19.05.2010 г.

Да, да, да ... не, не, не ... Крадците и мъжете куртизантки (част 6)

 Трудна публикация. Болезнена тема, мисъл и усещане. 
Това е статия за мъжете, които се възползват от теб, които крадат  от теб време, емоция, самоуважение, себеусещане, ценности (материални и духовни). Пиша за мъжете куртизанки в живота ни. Тези, за чиято привързаност и ласки си плащаме. Държанките, които не дават нищо безплатно. 
 В днешният свят ролите се обърнаха. Жените се еманципираха, мъжете започнаха да чакат на готово всичко. Те искат подаръци и обгрижване. Ласките им са платени и пресметнати. Щом си им удобна всичко е наред. Ще са с теб, докато не намерят нещо по-добро, по-изгодно. Тези мъже те ограбват бавно и постепенно. Ти им даваш всичко доброволно - пари, щастие, нерви ... всичко. В замяна получаваш все по намаляващи дози нежност и ласки. Те са като наркотик. В началото ти дават много и безплатно, за да станеш зависима. После твоят дилър ти намалява дозите и вдига цената, но ти нямаш сили да се откажеш. Нямаш и желание. Той е там. Има това, което искаш. Можеш ли да не платиш нужната цена? Ако не я платиш рискуваш да преминеш в абстиненция. Попадаш в кошмара. Изолирана и отритната. Коя жена може да понесе това? 
 Тези са мислите блуждаещи в главата ти. Не ги слушай! Ти заслужаваш повече. Там има някой, който да те оцени. Има някой, който да има желанието да те открива постепенно и напълно. Пласт по пласт да разкрива същността ти и да изпитва удоволствие от това. Единствената му отплата да е, че сте заедно. Светът ще е прекрасен, само защото сте заедно. Няма да има въпроси за даване и взимане, за печалби и загуби. Една куртизанка не може да се влюби и това е най-голямото й наказание. Остави твоята в миналото. 

снимка: lowtekphotography