13.12.2010 г.

Да загася ли лампите?

 Как правиш секс? На тъмно скрита в мрака от собствените си комплекси или пък предпочиташ романтиката на сумрака. Този, който гали светлината, предизвиква въображението и създава чувство на близост и изолираност от всичко. Само ти, той и кожата му. Приказка, спомен, клише. Всичко това събрано в едно е да правиш любов в сенките на свещите. 
 А сега се върни назад в спомените си. Кога последно наистина си имала шанса да създадеш собствената си сцена от романтичен филм с теб в главната роля. Прекалено рядко може би. Поне за мен е така. Обикновено можеш да избираш само между включено и изключено осветление. Жълтата светлина, която оставя голотата ти изцяло на показ или мрака криещ тялото ти от теб. Защото няма  от кого другиго да го криеш. Щом сте стигнали до леглото явно те желаят. И да той желае точно това тяло, което криеш. Той не прави секс с интелигентността ти. 
 За това аз предпочитам светлината. Нека виждам всичко - движенията, погледите, страстта, желанията. Обичам погледа му, когато разкрия плътта си. Онова "уау" надничащо зад блясъка в очите му. Искам да виждам как го карам да загуби способност да мисли за друго. Как остава само желанието. 
 Така, че
               ... да загася ли лампите ...
                                                          ... не ...
                                                                 ... искам да гледам.    
снимка: LoganX78