28.10.2010 г.

Voulez-vous coucher avec moi?

 И така сега ще се спра на един доста прозаичен въпрос. Как да вкараме мъж в леглото си? 
 Общоприетото мнение е, че мъжете мислят, искат и целят само секс. От друга страна опита показва, че на мъжете им дай само да говорят за секс. На думи те са най добрите любовници на света и само да имат възможност още тук и сега ще те обладаят, както никой друг не би го направил. За съжаление това са само думи. Колкото и пъти да са ти казвали колко те желаят, в момента, в който им поискаш час и място или им дадеш зелена светлина и всичко пропада. Оказва се, че имат важна делова среща утре, много са уморени, имат съквартиранти, леглото им е тясно, болни са или ти си "прекалено добра" за тях. Невероятно, но факт, мъжете предпочитат да им откажеш, отколкото да преспят с някоя готина мадама. Отказа е толкова по-удобен. Не трябва да се доказват и достойнството им е запазено. "Виж ме аз какъв съм мъж, но мацката не се нави."
 Все пак не е невъзможно да се постигне докарването на симпатичния индивид в леглото ти. Първо в никакъв случай не трябва да му го кажеш в прав текст - това е по-лошо и от твърд отказ. Тогава не само, че няма да дойде, но и ще загубиш шанса за каквито и да било бъдещи възможности. Пък и нека си го кажем направо - дори жените имаме нужда понякога от неангажиращ секс, без обвързване или каквито и да е очаквания в последствие. Ти си го харесала сега и го искаш сега, после може въобще да не искаш да го видиш.  За това всичко е в момента. Трябва да направиш недвусмислен и твърд намек за желанията и намеренията си спрямо него. И повтарям - намек, не да си кажеш всичко направо. Той трябва да си мисли, че те е прелъстил, очаровал и завоювал. Всичко е въпрос на баланс даваш малко после леко се отдръпваш после пак малко настъпваш. Жертвата трябва да се почувства ловец. Дори за този метод не съм сигурна, че действа или просто попадам винаги на мухльовци.

снимка: FrauBelaFrainRod

1 коментар:

YMY каза...

Хаха, и аз ги знам колко са добри на приказки! То като в израза: "И баба може така!" :-D
Иначеее... няма как да не попадаш на мухльовци като те са булшинството... И при жените е така (да не си помисли някой, че съм мъжемразка)! :-D

Публикуване на коментар

ами ти? какво мислиш?