17.09.2014 г.

Джакпот

 "Гърдите ти са прекрасни и нищо друго няма значение. Светът е прекрасен, защото тях ги има."

 Пиянско поклащане и усмивка със замъглен поглед. Че какво друго би имало значение? Мина цяла година, в която ме преследваше, но чак сега ми стана достатъчно скучно, за да ти обърна внимание. Сам не можа да повярваш на късмета си. А и съдейки по изненаданите физиономии наоколо, не само ти. Тя, с мъж? Какво стана със смуглата красавица, с която вплитаха телата си в танц все едно никой друг не съществува, сякаш няма чужди очи и сластни помисли. 

 Да, ти си прасе като се напиеш, но не мога да не отбележа постоянството ти. Трезвен даже ми се стори симпатичен, но ти отне едно пълно прехвърляне на календара, за да осъзнаеш, че пиянската смелост не ти е добър съветник. Та той ти даде сили за откровението как би ме чукал като животно. Какво да ти кажа миличък, това би го сторил и всеки един от наблюдателите ни, но дали би имал този късмет? Пък и винаги съм имала слабост към широки рамене и плътни устни, а при теб те се съчетаваха добре в начина, по който се целуваш. Жалко само, че в опита си да ме напиеш, не можеш вече да се държиш на краката си. А това е изживяване, което трябва да поемеш с цялото си същество, с всичките си сетива. Споменът за мен остава, макар понякога да не желая да е така. 

  Наслади се на късмета си, но ми спести разсъжденията за улегнал живот. Carpe diem му е майката и ти изтегли джакпота тази вечер. Жалко, че не успя да осребриш чека. 

  Нищо, мен все още ме чака смуглата красавица ...

4 коментара:

lenival каза...

Онова време ми липсва ужасно по един особен начин. Препрочитам те и да. Сега е по-различно.

Искам да ми подариш още танци и разтуптени сърца, момиче...

m каза...

The definition of booze as a social lube at its fines.

LN каза...

Сърца разтуптявам лесно покрай теб, както в автобуса в късен следобед, така и с танц в задимен клуб.
Само ни дай "сцена"...

LN каза...

The booze was the main obstacle in this particular case.

I never found necessity to use alcohol to do what I want.

Публикуване на коментар

ами ти? какво мислиш?